Programma

Gezondheid & verzuim introductie

Het programma Gezondheid & Verzuim Introductie is ontstaan uit een 9 maanden durend onderzoek bij 8 verschillende organisaties. Hierbij keken we naar de ontwikkeling van inzetbaarheid en verzuim bij zelfstandige teams. De uitkomsten van dit onderzoek vormen de bouwstenen voor het Programma Gezondheid & Verzuim Introductie. Het programma is getest en doorontwikkeld.

Het programma

Het programma Gezondheidheid & Verzuim Introductie levert je een aantal Quick Wins op waar het gaat over verzuim en inzetbaarheid bij zelfstandige teams. In dit korte programma nemen we je mee in onze wandeltocht langs enkele resultaten van ons onderzoek. Je kan meteen gebruik maken van de ervaringen, inzichten en kennis.

Het programma gaat in op vragen als: wie heeft de regie als het gaat over inzetbaarheid? Hoe geef je succesvol de regie terug aan je team? Hoe pakken andere organisaties deze kwesties aan?

Binnen een halve dag van onbegrip naar begrip

probeer het gratis

Hoe ziet het programma er uit

Meteen na je aanmelding ontvang je per mail:

  • 3 korte video‚Äôs
  • 3 inzichten die je gelijk verder helpen
  • 3 kleine opdrachten

Voor wie is het bedoeld

Voor iedereen die te maken heeft zelfstandige teams, verzuim en inzetbaarheid. Teamleden, HR/management, verzuimspecialisten, directie.

Het resultaat

De vaardigheden en inzichten zorgen voor een volgende stap in professionaliteit. Je begrijpt beter hoe het werkt op het gebied van inzetbaarheid voor zelfstandige teams. Daardoor wordt de kans op succes groter.

Wat kost het

Het programma Gezondheidheid & Verzuim Introductie is gratis.

Online video’s

In het kort

Het is gratis!

Je hebt niks te verliezen en alles te winnen.

Meer professionaliteit

Je krijgt een voorsprong in je eigen proces en meer kans op succes.

Inzichten die iedereen kan gebruiken

Leer van de valkuilen van anderen

Flexibele werkomgeving

Werk op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt